Секој од нашите експертски формулирани препарати за грижа на кожа е создаден со цел да опфати и помогне во решавање на конкретен проблем или грижа на Вашето лице или тело. Препаратите опфаќаат повеќе аспекти, почнувајќи од брчки и фини линии на лицето, до намалување на видливоста на лузни или стрии, палетата на Nior London ќе ви помогне и ќе и даде блекавост на сјајна и негувана кожа.


 • Radiate 1

  Radiate

  Ги одложува знаците на стареење, крем со заштитен фактор 20

 • Rejuvenate 2

  Rejuvenate

  Измазнува и омекнува бори на кожата

 • Illuminate 3

  Illuminate

  Го осветлува тенот на кожата

 • Revive 4

  Revive

  Намалува видливост на лузни и стрии.

 • Uplift 5

  Uplift

  Го зацврстува изгледот на градите.

Gift Box Gift Box Gift Box

Gift Box

Холистичка нега и грижа за Вашата кожа.

Клинички одобрени креми кои ќе ја освежат Вашата кожа и ќе ги улажат видливите знаци на предвременото стареење, истовремено штитејќи ја кожата и одложувајќи идна штета.

Купете веднаш
1
Radiate Radiate Radiate Radiate

Radiate

Потхранува. Обновува. Заштитува.

Клинички одобрен крем кој содржи SPF20 и е наменет за помош при ублажувањето на видливите знаци на предвременото стареење, додека штити и одложува идна штета.

Купете веднаш
2
Rejuvenate Rejuvenate Rejuvenate Rejuvenate

Rejuvenate

Измазнува. Дополнува. Обновува.

Клинички одобрена крема против стареење, наменета за пополнување, мазнење и намалување на длабочината и волуменот на фините линии и брчките, за поцврст и помладешки изглед.

Купете веднаш
3
Illuminate Illuminate Illuminate Illuminate

Illuminate

Осветлува. Оживува. Омекнува.

Клинички одобрен засилувач на тенот, наменет да ја поттикне протеинската синтеза и да го намали создавањето на меланин по што кожата добива со прекрасен, позрачен сјај.

Купете веднаш
4
Revive Revive Revive Revive

Revive

Хидрира. Омекува. Регенерира.

Сертифицирана крема за тело за намалување на лузни, која содржи оптимални нивоа на активни состојки кои докажано се користат против лузни и стрии за видливо намалување на нивната нагласеност.

Купете веднаш
5
Uplift Uplift Uplift Uplift

Uplift

Обновува. Поддржува. Зајакнува.

Уникатна крема за тело, чија намена е да го стимулира обновувањето на градите, вратот и деколтето, да ја зголеми цврстината и отпорноста и да ја зголеми природната еластичност на кожата.

Купете веднаш
6