Продажни Локации

Препаратите на луксузната козметика Nior London можете да ги нарачате на оваа веб страница, по што во рок од 48 часа ќе бидат доставени до Вашиот дом. Испораката е бесплатна до сите градови во земјата и се извршува во соработка со компанијата Карго Експрес.

По завршување на нарачката, добивате меил на кој ви е испратена потврда дека нарачката е примена и истата се процесира. Ако нарачката ја направите наутро, до 11 часот, доставата ќе биде уште наредниот ден, во текот на денот, по претходно контактирање од Карго Експрес за да дадете информации каде сакате истата да биде испорачана. Доколку нарачката се направи по 11 часот наутро, истата ќе биде процесирана утрешниот ден и доставена во рок од 48 часа.

Доколку Карго Ескпрес не може да ве најде до 3 обиди првиот ден откако сте ја направиле нарачката, истата ќе биде сместена во нивниот центар од 5 до 7 дена во кои тие ќе се обидат да ве контактираат за да добијат информации каде да ја достават. За било какви проблеми при испорака или доцнење на нарачки, можете да не контактирате на info@nior.mk.